BMM Testlabs membuka makmal permainan baharu di India
toto

BMM Testlabs membuka makmal permainan baharu di India

Makmal ujian permainan dan syarikat perunding teknikal BMM Testlabs berkata ia telah “dibuka secara rasmi” bulan ini pejabat terbaharunya dan makmal ujian produk di India. “Pejabat baharu itu terletak di Cybercity, hab teknologi yang Pengeluaran Sydney menjadi tuan rumah kepada syarikat IT dan Fortune 500 terbesar di Gurgaon, India,” kata syarikat itu dalam kenyataan akhbar Selasa.

“BMM India akan menyediakan perkhidmatan ujian dan pensijilan produk untuk permainan, sistem dan peralatan yang berkaitan untuk industri permainan Keluaran Sydney merentas permainan dalam talian dan berasaskan darat,” kata firma itu. “Pasukan di India akan bekerjasama rapat dengan 14 makmal ujian BMM yang lain di seluruh dunia, untuk terus menyediakan pelanggannya akses kepada industri permainan global,” tambahnya.

BMM mengatakan ia menggaji lebih 600 orang di 15 lokasi di seluruh dunia, dan melayani lebih 470 bidang kuasa permainan.

Siaran Selasa memetik Martin Storm (gambar, kiri), pengerusi eksekutif dan ketua HK Hari Ini eksekutif BMM berkata bahawa pengembangan kumpulan di India “menyokong” “tawaran perkhidmatan ujian peneraju pasaran untuk mana-mana produk permainan dalam setiap pasaran permainan”.

Beliau menambah: “India menawarkan BMM peluang skala besar dengan kehebatan teknologi dan modal intelektual, dan kami membuka pejabat Gurgaon dengan lebih daripada 50 kakitangan terlatih.”

Menurut kenyataan itu, Reena Varma (gambar, kanan), ketua kualiti dan operasi di India, akan menerajui BMM India.