Lembaga Permainan Nevada Bersedia Untuk Pendengaran Gangguan Seksual Steve Wynn
toto

Lembaga Permainan Nevada Bersedia Untuk Pendengaran Gangguan Seksual Steve Wynn

Lembaga Kawalan Permainan Nevada (GCB) sedang bersiap sedia untuk perbicaraan tatatertib yang telah lama ditunggu-tunggu terhadap bekas Ketua Pegawai Eksekutif Wynn Resorts Ltd. Steve Wynn atas tuduhan gangguan Result SGP Hari Ini seksual, lapor Las Vegas Review-Journal pada hari Selasa. Perbicaraan, yang akan diadakan di hadapan Suruhanjaya Permainan Nevada (NGC), akan bermula pada tarikh akan datang yang akan ditentukan.

Steve Wynn
Steve Wynn, bekas Ketua Pegawai Eksekutif Wynn Resorts yang memalukan, tidak lama lagi perlu menghadapi perbicaraan tatatertib di hadapan Suruhanjaya Perjudian Nevada yang peguamnya cuba mengeluarkannya atas alasan bidang kuasa. (Imej: cnbc.com)
GCB menganggap perbicaraan yang akan datang berasingan daripada perkara yang dimuktamadkan di mana Wynn Resorts didenda rekod $20 juta oleh NGC pada 2019. Itu adalah kerana gagal menyiasat dakwaan salah laku seksual yang dibuat terhadap bekas CEOnya sebelum peletakan jawatannya pada 2018. Bagaimanapun, perbicaraan itu masih berkaitan dengan tuntutan itu sendiri. Berpuluh-puluh wanita tampil ke hadapan untuk menuduh pembesar hotel itu menganiaya mereka selama bertahun-tahun dengan cara yang mengejutkan dan tidak boleh diterima.

Wynn telah berulang kali menegaskan bahawa dia tidak pernah mengganggu Togel Sydney atau menyerang sesiapa pun secara seksual. Di samping itu, dia tidak pernah disabitkan, atau dibicarakan untuk, mana-mana jenayah yang didakwa ini.

Kehilangan Terkini Wynn
Pada 14 Okt. 2019, GCB mengeluarkan aduan lima kiraan untuk perbicaraan. Ia menuduh Wynn melanggar peraturan perjudian negeri dengan gagal “mengamalkan budi bicara dan pertimbangan yang wajar untuk mencegah insiden yang mungkin mencerminkan reputasi negeri.”

Peguam Wynn, Donald Campbell, berhujah di hadapan NGC bahawa ia tidak lagi mempunyai bidang kuasa ke atas Wynn. Itu kerana Wynn meletak jawatan daripada syarikatnya pada Februari 2018 dan melepaskan dirinya daripada pegangannya di dalamnya sebulan kemudian.

Aduan gangguan seksual tidak pernah didengar kerana Campbell berjaya merujuk perkara itu ke Mahkamah Daerah Daerah Clark, menangguhkan perbincangan penyelesaian tentang pertuduhan gangguan seksual sehingga isu bidang kuasa diputuskan.

Di Mahkamah Daerah Clark County pada November 2020, Hakim Adriana Escobar memihak kepada Wynn. Bagaimanapun, GCB merayu kes itu ke Toto HK Mahkamah Agung Nevada. Dan pada 31 Mac 2022, mahkamah tertinggi negeri memutuskan bahawa Wynn tidak boleh merayu keputusan NGC sehingga perkara itu diadili dalam perbicaraan.

Masa Terburuk Kemungkinan
Berita buruk terbaharu untuk Wynn ini datang kurang seminggu selepas ahli terapi urut Wynn Resorts — yang mendakwa Wynn memaksanya untuk bertindak sebagai “pelayan seksual atas panggilan” semasa dia menjadi Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu — memfailkan saman kedua terhadap majikannya.

Saman Brenna Schrader mendakwa Wynn Resorts terus mewujudkan persekitaran kerja yang bermusuhan dan bertindak balas terhadapnya kerana menuntut keadilan terhadap Wynn. (Schrader juga merupakan plaintif dalam tuntutan mahkamah tindakan kelas persekutuan yang berterusan yang difailkan pada 2019 terhadap Wynn dan Wynn Resorts.)

Menurut saman itu, yang difailkan pada 1 September di Mahkamah Daerah Clark, Schrader “terus menanggung perlakuan bermusuhan dan membalas, serta kelakuan yang bermusuhan secara seksual untuk pekerja wanita sehingga hari ini.”