MGM Resorts Dibezakan sebagai Syarikat Indeks Kemasukan Terkemuka
toto

MGM Resorts Dibezakan sebagai Syarikat Indeks Kemasukan Terkemuka

MGM Resorts telah disenarai pendek dan diiktiraf sebagai salah satu daripada hanya 36 syarikat untuk mencapai keterangkuman penuh di seluruh organisasi mereka. Anugerah Syarikat Indeks Kemasukan Terkemuka telah diberikan data pengeluaran macau kepada syarikat kasino dan hiburan di Indeks Penyertaan Seramount 2022, yang menyaksikan 175 syarikat memohon, tetapi hanya sedozen yang membuat pemotongan terakhir.

MGM Resorts Terus Menyampaikan Sasaran Inklusiviti
Organisasi yang ingin memohon dan diiktiraf perlu cemerlang dalam tiga kategori dan kriteria yang berbeza. Mereka perlu mempunyai amalan pengambilan khusus, mempunyai rekod prestasi pengekalan yang baik dan memberi tumpuan kepada memajukan orang daripada kumpulan yang kurang diwakili, seperti wanita, kaum dan minoriti etika, bersama-sama dengan orang kurang upaya dan pekerja LGBTQ+.

Semua langkah ini membawa kepada budaya korporat yang inklusif dan membantu meningkatkan kepelbagaian demografi bagi syarikat yang kurang diwakili, dan itulah sebabnya pengiktirafan Syarikat Indeks Kemasukan Terkemuka diberikan selepas pertimbangan dan semakan yang sangat teliti. Mengulas mengenai pencapaian ini, ketua pegawai, pegawai kemasukan dan kemampanan MGM Resorts, Jyoti Chopra berkata:

Kami berbesar hati untuk diiktiraf atas komitmen berterusan kami untuk memajukan kepelbagaian, ekuiti dan kemasukan di seluruh syarikat kami.

Ketua pegawai, kemasukan dan kemampanan MGM Resorts Jyoti Chopra
Chopra menambah bahawa prinsip kepelbagaian dan keterangkuman adalah antara fokus utama strategi kakitangan dalaman syarikat yang akan terus Totobet SGP memacu pembuatan keputusan masa depan dan sememangnya telah menyumbang kepada kemajuan MGM Resorts sebagai benteng permainan, hiburan dan hospitaliti terkemuka di Amerika Utara, dan seterusnya.

Fokus Utama Jangka Panjang Syarikat
Pengarah Urusan amalan terbaik kepelbagaian di Seramount Katie Oertli Mooney mengalu-alukan pencalonan dan pengiktirafan yang berjaya. Mooney berkata bahawa Seramount gembira melihat usaha MGM Resorts telah membuahkan hasil. Mengenai format Indeks Kemasukan Seramount 2022 dan kriteria penilaian, Mooney memberi jaminan bahawa ia telah dijalankan selaras dengan metrik khusus yang membantu membuat keputusan secara saksama:

Kami berbangga untuk mengiktiraf syarikat Indeks Kemasukan kami atas Keluaran Sydney kemajuan dan dedikasi mereka untuk mewujudkan tempat kerja inklusif di mana semua bakat dihargai dan ditubuhkan untuk kejayaan mereka sendiri.

Pengarah urusan amalan terbaik kepelbagaian di Seramount Katie Oertli Mooney
Sementara itu, syarikat-syarikat yang telah diiktiraf sebagai sebahagian daripada Indeks Kemasukan Seramount 2022 telah berusaha untuk menangani isu-isu penting. Syarikat itu mengesahkan bahawa 80% daripada semua entiti yang diiktiraf telah menyediakan peluang pembelajaran dan pembangunan, 89% telah menyediakan latihan anti-perkauman dan 90% telah menetapkan matlamat untuk perwakilan yang pelbagai. MGM Resorts telah menjadi salah satu majikan terbaik di Amerika Syarikat selama bertahun-tahun sekarang.